E-savuke on tullut jäädäkseen tupakoijien avuksi

Sähkösavuke on kuluneen puolen vuoden kuluessa muuttanut tuhansien suomalaisten savukkeiden käyttäjien elämän. E-savuke on helpoin tapa lopettaa tupakointi loppu elämäksi.

Kuinka sähkötupakka toimii?

Sähkösavuke tuottaa nikotiiniä sisältävää vesihöyryä joka on vaarattomampaa kuin savukkeista irtoava savu. E-savuke ei tuota muita epäterveellisiä aineita kuin nikotiinin. Vastaavasti savukkeet sisältävät lukemattomia vaarallisia yhdisteitä joista yli 300 tutkitusti aiheuttaa syöpää. Tiedetyimpiä noista aineista ovat häkä ja terva. Sähkötupakka siis auttaa sekä nikotiinin puutteeseen, että tapa riippuvuuteen.

Lääketehtaat joutuivat viime aikoina tunnustamaan sen tosi asian jonka useat jo tiesivät, eli apteekin nikotiini korvaushoidot eivät ole niin hyviä kuin mitä niiden on annettu ymmärtää olevan. Samaan aikaan lukuisat ihmiset ovat löytäneet avun sähkösavukkeesta.

Mistä sähkösavukkeen voi tilata vaivattomasti?

Sinun pitäisi hankkia e-savuke tunnetusta|suositellusta|suositusta} sähkötupakka kaupasta. Lisäksi suosittelen ostamaan kaupasta joka on suomen kielellä sillä näistä|noista|kyseisistä} kaupoista saa useimmiten lisäksi suomalaista tukea tarvitaessa sähkötupakan käyttöön ottoon, sekä yleensä myös tarvittavat takuu ja huolto asiat hoituu suomeksi.

Mistä johtuu, että uutiset julkaisevat ainoastaan e-tupakasta negatiivisiä uutisia?

Valtio ja tupakka yhtiöt menettävät suuria summia rahaa, jos e-tupakka yleistyy ja tupakoitsijat vähentää tai lopettaa tupakoinnin. Uskon, että tälläkin hetkellä monet lääketehtaat kehittävät ja tutkivat heidän versiotaan e-tupakasta. Se milloin sähkötupakka saadaan apteekkiin tarjottavaksi on uskoaksini vain ajan kysymys. Tällöin sähkötupakan hinta moninkertaistuu.

eGo-T on eniten käytetty sähkösavuke syystä, että ego-t on sopivan kokoinen. E-tupakkaa pitää myös huoltaa käytännössä tämä tarkoittaa atomisaattorin pesua vesihanan alla tai keittämällä.

Miten tupakoinnin lopettaminen voi auttaa sinua Tupakat saastuttavat keuhkojesi lisäksi verenkierron. Tupakointi vaikuttavat myös esim. hengitykseen, sekä maku- ja hajuaistiin. Monet
e-tupakkaan siirtyvä saa haju- ja makuaistin normaaliksi jo muutamassa viikossa.

Muiden tupakan aiheuttamat terveys haitat katoavat hitaammin se aika riippuu esim. siitä, että kuinka paljon ja kuinka kauan on polttanut.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment